DINSDAG 25 JUNI 2013

Na de poezen nog een laatste maal geaaid te hebben, reden we naar Dunkerque. Het was weer reuze gezellig op de Antwerpse ring, maar gelukkig hadden we enige marge ingebouwd en keurig op tijd arriveerden we bij DFDS Seaways. Daar bleek het hoogseizoen nog niet bepaald losgebarsten; het café was dicht en er viel niets te beleven. Eenmaal aan boord van de 'Dover Seaways' konden we eindelijk een kop koffie kopen, die we aan dek in de stralende zon nuttigden. Remco gebruikte vervolgens het dek als bed terwijl ik mijn ereader goed gebruikte.

snurk

white cliffs

Een stuk bruiner (roder) kwamen we aan in Dover. Langs de kust reden we westwaarts. Er waren meer mensen op dat idee gekomen en vooral in Hastings ging het erg langzaam; zo konden we de boulevard rustig bekijken. Tegen zessen kwamen we aan in Brighton, waar we twee nachten mochten logeren bij de ex-pats L & K (badmintonvriendjes van Remco). Ze hadden het eten al klaar en we konden meteen aanschuiven, wat een luxe. Na het eten verdwenen zij naar de marina voor een bezoek aan K's vader die daar lag met een zeilboot. Remco en ik liepen naar de zee en verkenden de gruwelijke Brighton Pier.

brighton pier

Daarna waren we toch wel moe en eenmaal terug bij ons logeeradres hingen we wat tot L & K terugkwamen en we naar bed gingen.




vorige | volgende | index | huize mika home