MAANDAG 10 APRIL 2000

8.00 ging inderdaad de wekker. Al snel was iedereen aangekleed en aan het opruimen. Na het laatste ontbijt aan het kleine tafeltje in het chalet wasten we af en gooiden alle zooi in de auto. We reden naar de Reception (onderweg kwamen we een Nederlandse bus tegen met een Excelsiorsticker, eigenlijk wel een beetje jammer, we hadden het hele weekend geen Nederlanders gezien en dat vonden we erg cool), waar we de sleutels inleverden. De chalets werden gecontroleerd op netheid (niets kapot?) en daarna werd het nummer afgeroepen, waarop je de 10 pond borg p.p. terugkreeg. Na een tijdje bleek dat erg tijdrovend te zijn, dus mocht je gewoon in de rij gaan staan en je geld terugvragen. Remco en ik gingen dat doen, terwijl Estur en Merit de Nederlandse bus gingen uittjekken. Om 10.10 hadden we onze 40 pond en deelde Damer mee dat in de bus spullen van een buitenlandse band zaten, maar dat de bus uit Hoofddorp kwam... mysterieus.
We reden het terrein af, en reden naar Rye. We parkeerden de auto bij de supermarkt en liepen een rondje door het pittoreske plaatsje.









Daarna deden we boodschappen (nouja, we sloegen drank, sjips en koekjes in voor de rit naar huis...) en gingen op weg naar Dover. Daar kwamen we om 12.30 aan, en de boot ging om 13.15. Omdat we zo vroeg waren, mochten we echter nog met de boot van 12.45 mee, al scheelde dat uiteindelijk niet zo veel omdat ons dok in Calais vol lag en we voor het zeegat bleven wachten...
In Calais gekomen reden we naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats, waar we lunch gebruikten. Eerst buiten, maar nadat er een beker jus d'orange over mij heen was gewaaid, aten we verder in de auto. Daarna reden we naar huis, met nog een tussenstop in België. Bij de Nieuwegeinse Mac aten we gezond voedsel en daarna dumpte ik wat spullen op de Rapierburg. Toen brachten we achtereenvolgens Estur en Merit naar huis en kwamen Remco en ik erg moe maar ook erg voldaan thuis aan. Volgend jaar weer!



vorige | atp index | huize mika home