WOENSDAG 6 JULI 2005 (door Remco)

We hanteerden hetzelfde opsta-patroon en waren rond half tien klaar voor vertrek. We gingen weer naar Tjøtta, waar we maar gelijk boodschappen voor 's avonds bij de plaatselijke ICA haalden. De boot ging om 10.25 en zou er een uur over doen. We gingen echter om 11.17 al van boord, zodat er nog een theoretische kans was vanuit het 17 kilometer verder gelegen Andalsvåg de boot van 11.30 te halen (we hadden ons in de planning verzoend met die van 12.30...).
   Aangezien men zo vriendelijk was onze batch mee te nemen, vertrokken we om 11.35 met de boot naar Horn, waar we bij de auto bleven en ons bakkie koffie nuttigden. Iets voor twaalven kwamen we aan en voor de laatste overtocht moest een kleine 60 kilometer worden overbrugd naar Vennesund. Daar waren we ruim op tijd voor de boot van 13.00. iets voor half twee reden we verder, op zoek naar het eerstvolgende bankje-boompje voor de lunch. Onderweg reden we nog een kramsvogel dood die zich met ware doodsverachting voor de auto wierp... snik.

Pas een half uur later vonden we zo'n parkeerplaats, hoewel er geen boompje was. Het zonnetje was niet al te heet en er waren weinig vliegende stoorzenders... kortom, we hadden een aangename lunch.
Daarna vervolgden we onze weg over RV17. Voorbij Namsos hielden we nog eenmaal (borrel)pauze met nootjes en Fanta. Bij Steinkjer kwamen we de E6 op, zodat onze toch over RV17 voorbij was. Ruim 20 kilometer voorbij Steinkjer vonden we rond zes uur camping Koa (niet te verwarren met de Noord-Amerikaanse keten), waar we een plekje met uitzicht op Trondheimfjorden vonden.



Na de boel opzetten, een rijsteprutje eten en rieleksen in de zon was het tijd om te slapen.

vorige | volgende | noorwegen 2005 index | huize mika home