VRIJDAG 3 JULI 2009 (73.766 km.)

We pakten alle spullen maar weer eens in en verlieten nu echt de eilanden. De eerste (koffie)stop was natuurlijk bij Eilean Donan, waar het nu minder fraai weer was dan de vorige keer (zie onze huiskamermuur).


We hadden bedacht via wat alternatieve wegen te rijden, omdat we een deel al eens eerder gezien hadden. We reden door het indrukwekkende Glen Coe en later door de lagere heuvels van de Trossachs. Bij Gleneagles hielden we een korte fotostop (in de stromende regen).




Daarna verwarden we Navvie niet langer en reden we volgens zijn suggestie naar Edinburgh (in de stromende regen). Om iets voor zessen kwamen we op bekend terrein: Mortonhall Caravan Park. We boekten voor twee nachten en zetten de tent op (in de stromende regen). Maarten haalde daarbij vreemde capriolen uit toen hij bij het naar binnen brengen van het grondzeil over een tentband struikelde en letterlijk 'onder zeil' ging. Later die avond gooide hij een volle beker water over tafel en vloer. Hij had betere dagen gehad, dachten wij.
Remco ontdekte en passant dat het park om zes uur sloot; we waren net op tijd binnen gekomen dus! Na pasta en koffie vonden we het mooi geweest en gingen we slapen.




vorige | volgende | index | huize mika home