DINSDAG 5 JULI 2011 (km. 137.271)

H nam een paar uur vrij van zijn werk en nam ons mee naar Geitfjellet, oftewel de geitenberg. We begonnen in mistig weer aan de beklimming en we hoopten dat het zou opklaren, maar helaas... toen we boven kwamen, zagen we alleen maar witte wereld met vage boompjes. In theorie kun je de hele stad zien, maar ja...

Geitfjellet

Geitfjellet

Weer terug bij de auto namen we afscheid van H, die naar zijn werk ging, en wij reden naar zijn huis om onze spullen op te halen.

Huis

Volgeladen reden we zuidwaarts, met een lunchstop langs de E6. In Oppdal deden we boodschappen bij de Coop Mega en nog een paar kilometer naar het zuiden vonden we camping Smegarden. Daar lazen we op een briefje dat de receptie pas om zes uur zou open gaan (het was rond vieren), maar dat we de tent op mochten zetten en ons later konden melden. Inmiddels was het helemaal opengetrokken en dus zochten we een plekje tussen de bomen. De camping bleek gratis wifi te hebben, dus na het eten las Remco (nog meer) mail en las ik mijn fijne boek. En toen was het bedtijd!




vorige | volgende | index | huize mika home