DONDERDAG 7 JULI 2011 (km. 137.477)

We stonden op tijd op en ruimden voor de laatste keer deze vakantie alle spullen en de tent op (het was droog, hoera!) en met de volle auto reden we naar de eerste stop: een vaag parkeerterrein in Dovrefjell, waar we werden belaagd door (Franse) campers én een regenbui, die ons ertoe noopte de koffie in de auto te drinken. Weer op de E6 tuften we vrolijk zuidwaarts tot we zin kregen in een boterham. Helaas waren de bankjeboompjes dun gezaaid, de enige die we tegenkwamen lag links van de weg en mochten we vanaf onze zijde niet in. Remco, voor geen gat te vangen, keerde iets verderop de auto en zo konden we alsnog lunchen aan een tafel. Gesterkt konden we de laatste etappe naar Lillehammer rijden, waar we volgens de aanwijzigingen van H zonder problemen het vakantiehuis van D’s moeder in Mesnali vonden (met daarin D en de drie kinderen).

Huis

Na een kopje thee stapten we nog even in de auto en D liet ons na een kort ritje de Olympische springschans zien (inclusief uitzicht op Lillehammer en het Mjøsameer). Mooi!

Lillehammer

Lillehammer

Daarna reden we terug naar huis en aten we eerst met z’n allen lekkere pasta en toen de kinderen naar bed waren nog erg lekkere garnalen met witbrood en mayonaise. Jum. Het werd toch nog half één voordat we onze bedjes eens opzochten.

Garnalen & wittebrood

Garnalen & wittebrood




vorige | volgende | index | huize mika home