VRIJDAG 7 JUNI 2002

Om negen uur kregen Remco en ik het wel wat warm in bed. De zon stond dan ook recht op de achterkant te branden! We ontbeten even later in datzelfde zonnetje.

tentje in de zon...

Om tien uur stonden we klaar voor vertrek. In Vejle deden we eerst boodschappen en daarna reden we naar Billund, want Remco moest nu ook eens Legolandervaring opdoen. Om elf uur waren we op het (zeer rustige) parkeerterrein. We waren in no time langs de kassa; lang leve het laagseizoen (wederom)! In het park deden we natuurlijk eerst Miniland. Er waren sinds de laatste keer dat ik hier was wel weer enkele uitbreidingen, maar York was er schijnbaar voor geofferd. Jammer.

legohuisjes

legohuisjes

Titania's Palace was nog steeds erg mooi, maar daarna waren we wel aan actie toe. We liepen naar Legoredo, waar we de Lego Canoe namen. We werden beloond met allerlei Legobeestjes en een plens water. Lekker! Nouja, het was spannender dan onze eerdere ritten (monorailtreintje en wildwesttreintje - wel langs leuke bizons enzo). Daarna aten we maar weer eens een broodje en haalde Remco zijn puzzelboekje tevoorschijn...
Na deze verkwikkende lunch waren we klaar voor het steviger werk en we togen naar de "kookpotjes" (in dit geval kraaiennesten, we zaten nu in Piratenland). Remco wilde toch wel mee ondanks slechte ervaringen in de Efteling, maar na afloop sprak hij - pips rond de neus - "nu ga ik er echt nooit meer in!" Dan maar iets anders dat hard ging: de X-treme Racers! Hm, de Six Flags Goldmine was koeler, maar de enorme afgrond aan het begin was wel geinig. Daarna deden we 'm nog een keer, en ook bezochten we Dragen nogmaals (dat was een soort Fata Morgana/Carnaval Festival met een miniachtbaan aan het eind. Toen waren we het wel zat.
Om drie uur waren we weer op weg naar Vejle. Daar keken we nog even rond in het centrum - de voetgangerszone was wel leuk, er was zelfs een redelijke ceedeezaak - en toen reden we terug naar de tent. Daar brachten we de rest van de avond lezend door, slechts onderbroken door eten en afwas. Om half elf vonden we het mooi geweest en gingen we naar bed.



vorige | volgende | norge 2002 index | huize mika home