DONDERDAG 4 SEPTEMBER 2003

Weer werden we om kwart over negen wakker. We braken de tent af en vertrokken rond half twaalf. Via St. Neots en Bedford kwamen we vlak voor de M1 bij een picknickplaats, waar we een bakje koffie nuttigden. We vervolgden onze weg via Milton Keynes, Buckingham, Oxford, Witney en Burford tot aan het Cotswold Heritage Centre, dat we niet vonden.
We besloten toen maar door te rijden naar Cirencester om op onze beoogde camping te gaan lunchen. Ons binnendoorweggetje lukte niet helemaal, zodat we toch in Cirencester uitkwamen. We vonden de camping wel, maar deze bleek beroerd te liggen... een paar honderd meter van de snelweg! Dát stond niet in de ANWB-gids! Wij gingen Plan B in werking zetten (camping aan de zuidkant van Cirencester) en kwamen weer in de stad zelf. Daar deden we meteen maar even boodschappen in een 24-uurs Tesco en we lunchten ook nog even (15.30). Plan B voldeed eigenlijk ook niet. De (prijzige) camping was heel groot en erg prettig voelden we ons er niet.
Vlak voor deze camping waren we nog een campingbord tegengekomen en die hadden we aan Plan C gekoppeld. Het was vijf mijl rijden en met wat zoek- en speurwerk kwamen we bij een heel kleine camping waar wat caravans stonden, maar geen tenten. Ideaal was het niet, maar we konden hier wel staan gelukkig. We zetten de tent op en gingen even relaxen met een drankje en een chipje.

rielekst


Daarna moesten we nog snel gaan koken voor het donker werd. De garlic chicken smaakte prima bij de aardappels en broccoli. De afwas moesten we in de schemer doen (licht kapot?) maar het was dan ook al acht uur (dat heb je in september). We wierpen nog een blik op de River Thames, hier een lullig beekje vergeleken met de stroom die in London zo beroemd is. De koffie sloegen we over en na wat lezen, puzzelen en schrijven was het tijd voor nachtrust.



vorige | volgende | uk 2003 index | huize mika home