ZONDAG 26 JUNI 2005

Vandaag wilde het opstaan niemand echt goed lukken. Mats had 's nachts nogal gespookt en er moest even bijgeslapen worden. Remco en ik gingen uiteindelijk rond het middaguur een wandelingetje in de buurt maken, maar het regende en het regende... na een uur hadden we het wel gehad en keerden we terug naar het rode huis.



Niet veel later kwamen drie vriendinnen van Dagrun langs, die ook alledrie in Nederland hebben gestudeerd. Het maakte de conversatie erg makkelijk. Toen de dames weer weg waren, besloten we de gisteren aangeschafte verse garnalen te gaan eten. Samen met stokbrood en majones is dat een zeer Noors maaltje (aperitief, in ons geval). Het was zeer smakelijk!



Daarna ging Hans aan de gang met de grote regenboogforel, terwijl wij in de stoelen hingen. Iets na zevenen konden we eten en ook dit was een heerlijk maal. Na het eten lazen we en keken we tv. Dagrun had zin in iets lekkers, maar Hans was al twee keer naar de Bunnpris geweest. Toen bedacht hij dat hij wel verse wafels kon maken. Dat deed hij en wij lieten ons dat goed smaken! Daarna waren we allemaal moe en gingen we naar bed.

vorige | volgende | noorwegen 2005 index | huize mika home