DINSDAG 19 JUNI 2007 (KM. 19.629)

De wekker deed z'n werk weer eens niet, maar gelukkig werd Remco spontaan om zeven uur wakker. We douchten alledrie en begaven ons vervolgens naar The Seven Seas, waar we een goed ontbijt genoten. Niet veel later legden we aan in Newcastle en verbazingwekkend genoeg mocht onze sneue rij ook als eerste van boord! Even later snorden we genoeglijk richting het city centre, maar al snel bogen we af. Eerst reden we over de A69 naar Carlisle, tot tevredenheid van ons navigatiesysteem. Helaas voor hem besloten we even een uitstapje te maken naar de B6318, langs Hadrian's Wall. Die muur zagen we vervolgens niet (mist en wolken), maar het was wel een mooie route en al snel had de Navman (of Navvie, zoals wij hem liefkozend noemden) zich met onze keuze verzoend... Bij Greenhead kwamen we weer op de A69 en bij Carlisle bogen we af naar het noorden. Even later passeerden we bij Gretna de Schotse grens. Via de A74 en de M74 bereikten we Glasgow, waar Navvie ons keurig langs loodste. Via Dumbarton reden we naar Loch Lomond. In Balloch deden we boodschappen bij de Coop en daarna... liet Navvie ons even goed dwalen! We kwamen uit bij een kasteel, maar we wílden naar een camping. Die vonden we aardig wat kilometers verderop (Cashel Campground, recht aan het meer). Navvie snapte het niet meer: moesten wij echt in de middle of nowhere zijn? Wij vonden van wel en zetten de tent op.

tent aan loch lomond
Daarna ploften we neer met bier en melk en sjips. Vinkjes houden ook van sjips! En dus kwam er al snel een vinkje op tafel, op de stoelen en zelfs ín de tent...


Later kookten we een voedzaam maal en na de afwas begonnen we aan de Jaarlijkse Traditie: het kruisrummikubtoernooi! De editie van deze avond eindigde in een 2-1-0 stand (L-R-M). Tegen half elf vonden we het welletjes en gingen we naar bed.




vorige | volgende | index | huize mika home