ZONDAG 1 JULI 2007 (KM. 21.676) (DOOR REMCO)

Vandaag hebben we volgens afspraak uitgeslapen! Leonie was het om half negen al zat en stond op, Maarten en ik volgden een uurtje later. Na het ontbijt gingen we de auto in op weg naar Wick, op zoek naar een supermarkt. Vlak voor Wick doemde een Tesco op, hoera! We sprintten (ook vanwege de regen) de enorme Tesco in en begonnen eerst de boeken, bladen en cd's te checken. Gezien de prijzen begrepen we waarom Fopp zojuist failliet was gegaan en we vrezen nu ook een beetje voor de independent bookshops... We gingen vervolgens eten en drinken halen voor twee dagen en moesten tot half één wachten voordat we bij de cider konden... volgens de alcoholwet mag er op zondag niet eerder verkocht worden. Na het afrekenen gingen we direct terug naar de camping om voor het eerst deze vakantie in de tent te lunchen! We maakten van dit feit gebruik door meteen worstjes op te warmen en deze omgeven door puntjes naar binnen te werken.
Buiten regende het nog steeds, dus nadat we een telefoontje hadden gepleegd om ons jarige nichtje Eline (drie jaar) te feliciteren (en bijna alle overige familie ook hadden gesproken), gingen we over tot het schrijven der ansichtkaarten. De rest van de middag brachten we lezend en puzzelend door, onszelf voorziend van koffie en drank later. De tijd vloog en zo rond kwart voor acht ging Leonie pannenkoeken bakken die ruim een uur later werden verorberd (binnen tien minuten).

john o'groats

De rest van de avond deden we de gebruikelijke dingen, zoals rummikub (3-0-0 L-R-M) en ten slotte het onvermijdelijke slapen gaan...




vorige | volgende | index | huize mika home