MAANDAG 24 MAART 2008 (PASEN)

Vandaag sliepen we natuurlijk uit! Op ons gemak ontbeten we en reden toen naar de New World supermarkt, een keten die we nog niet eerder hadden bezocht (op het gesloten exemplaar op Goede Vrijdag na dan). Daar kregen we een kortingsbon voor de BP, dus voor we het dorp verlieten, gooide Remco de tank nog even vol. De te rijden afstand was vandaag niet zo groot en dus waren we al redelijk vroeg op onze eerste bestemming, Arrowtown. Dit was een oud gouddelversdorp met leuke, oude huisjes die allemaal keurig onderhouden waren. We dronken er koffie en slenterden even door de hoofdstraat. Geinig hoor.



Vervolgens reden we via achterafwegen naar onze eindbestemming van vandaag, Queenstown. Al om één uur konden we de camper parkeren op plek 13L (wat nog even een verschuiving opleverde, want dat is dus niet aan de linkerkant van plek 12, maar eentje (twee eigenlijk) verder... het zag er vast reuze leuk uit, een rijdende camper met een vrouw ernaast die het electriciteitssnoer meedraagt (te veel moeite om het weer helemaal op te bergen)). Na wat boterhammen gingen we Queenstown Hill beklimmen. Dat was een goede klim en ik zag het al snel niet meer zitten (warm, zweet, hijg), maar de beloning was uiteindelijk toch een prachtig uitzicht opde omgeving en nabijgelegen Bob's Peak, waarvandaan de parasailers naar beneden suisden.



We daalden weer af en liepen de paar winkelstraten door. We deden nog een paar boodschapjes en kregen toen trek. We dineerden bij de leuke 'pizzeria', Winnie Bagoes (heel aparte 'gourmet pizza's'). Het was zeer smakelijk en de bediening uiterst vriendelijk. Aanrader! Daarna haalden we lekker koffie bij Starbucks, internetten we 53 minuten bij een Global Gossip internetcafé (met daarna een zomertijd/wintertijdpraatje met het Engelse meisje achter de kassa) en toen was het alweer bijna bedtijd!






vorige | volgende | index | huize mika home