VRIJDAG 2 JULI 2010 (km. 104.554) (door Remco)

Vandaag een rustig dagje... na het ontbijt even in de auto gestapt om vijf kilometer verderop een krantje te halen bij de Tesco Express in Buxton. Daarna terug naar de tent om daar de krant te lezen, kaartjes te schrijven, koffie te drinken, te lunchen... en weer met de auto naar Buxton. Aldaar gingen we info vergaren bij de Tourist Information en daarna op zoek naar een pub waar de voetbalwedstrijd Nederland-Brazilië werd uitgezonden. We vonden in The Railway hiervoor een geschikte locatie. Terwijl ik met een pint de wedstrijd aanschouwde, ging Leonie terug het dorp in.

buxton


Na een kansloze eerste helft (0-1) kwam Leonie net op tijd terug om de aftrap van de tweede helft te zien. Na een eigen doelpunt van Brazilië en een slim genomen corner van Nederland stond het 2-1. Ook na een rode kaart voor Brazilië bleef het spannend, maar Nederland wist de druk te weerstaan... HOERA! Dinsdag een halve finale om half acht 's avonds en dan ben ik (zijn wij) weer van de partij.
Nu gingen we na de wedstrijd direct terug naar de tent voor de bekende borrel, avondeten, koffie met lezen/puzzelen... op een intussen drukker - want het weekend komt eraan - geworden camping.

sunset


vorige | volgende | index | huize mika home