MAANDAG 2 JULI 2012 (door Remco) (km. 8589)

Vandaag zouden we uitslapen, wat we dan ook deden. Omdat er wifi op de camping was, maakten we er tussen ontbijt en lunch gebruik van. Na de lunch gingen we een stukje rijden om uiteindelijk terecht te komen bij het National History Centre, inmiddels omgedoopt tot ‘Nàdurra’ (The Nature of Ardnamurchan).

ardnamurchan

Daar zagen we een diavoorstelling over het schiereiland, liepen we rond voor wat interactieve dingetjes en aanschouwden we 'live' via een camera het leven van een 'heron family' oftewel een nest règâhs... net Springwatch. Na een uur rondkijken was het tijd voor thee met carrot cake.
Inmiddels waren we ver in de middag beland, dus aanvaardden we de terugweg naar de camping. Daar hadden we buren gekregen die precies in onze wifilijn waren gaan staan, dus de rest van de internetacties hebben we die avond bij de afwasplek gedaan (alleen daar hadden we bereik) en vanwege de 'geweldige' uploadsnelheid (44 foto’s op Facebook zetten) was het een avondvullende activiteit. Tussendoor hadden we tijd om het Nederlandsch van een Australisch-Canadese mevrouw op peil te houden (ingewikkeld verhaal) en moesten we onze midgievrienden op afstand houden. Verder een weinig spannende dag (wel droog!).




vorige | volgende | index | huize mika home