DONDERDAG 10 JULI 2014 (km. 86.344)

We sliepen een beetje uit na de teleurstelling van gisteravond (én het late naar bed gaan daardoor). Na de koffie stapten we in de auto voor een rondje Arran (tegen de klok in). Eerst stopten we bij Lochranza Castle, waar niet veel van over was, maar de locatie was wel erg mooi.

lochranza castle

De tweede stop was er eentje aan zee, waar ik oeverpiepers fotografeerde en Remco ‘Ventoux’ las (!). Daarna reden we door naar Machrie, waar we de auto parkeerden en op zoek gingen naar de Machrie Moor Stone Circles. We vonden er maar liefst zeven!

machrie moor stone circle

In een van de cirkels lunchten we en verder moesten we oppassen voor de irritante steekvliegen. We reden verder en rondden de zuidpunt van het eiland. We zagen Ailsa Craig weer mooi liggen, evenals Kintyre.

ailsa craig

In Lamlash aten we een ijsje met uitzicht op het tweede Holy Island deze vakantie, en daarna reden we via Brodick (waar we boodschappen haalden bij de Cooperative Food en waar we onze Belgen weer troffen) naar de tent terug, waar Remco zowaar zijn boek reeds uitlas. Na het eten wandelden we nog even over de golfbaan naast de camping, waar een hertenroedel zijn thuis van heeft gemaakt (plus heel veel kaninchen).

edelhertenboys




vorige | volgende | index | huize mika home